Aantal personen
1 persoon
Bereidingstijd
20 minuten
Bereidingswijze
- Kook de eieren tussen hard en zacht in. Snijd ondertussen de harde onderkant van de asperges en stoom ze in 4-5 minuten beetgaar. Laat even afkoelen.
- Maak de yoghurtsaus door de Griekse yoghurt te mengen met de olijfolie, de verse kruiden en het citroensap. Breng verder op smaak met wat peper en zout.
- Verdeel de asperges, rode ui, eieren en de rauwe ham over een bord.
- Besprenkel met de dressing en bestrooi eventueel nog met wat peper.
- Eetsmakelijk!
Ingrediënten
2 eieren
1 flinke el Griekse yoghurt 0% vet
2 plakjes rauwe ham
200 g groene asperges
¼ rode ui in ringen
1 tl olijfolie
1 tl vers citroensap
1 tl verse bieslook, fijngehakt
1 tl verse basilicum, fijngehakt
Peper
Zout