Flammkuchen met zalmfilet en groene asperges (fase 1A + 1B)

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

35 minuten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven op 175 °C.
  • Maak de komkommersalade door de komkommer met de azijn te mengen in en grote kom. Voeg zoetstof en peper toe en laat minstens een half uur marineren in de koelkast.
  • Besmeer iedere wrap aan beide kanten met een halve eetlepel olijfolie per wrap.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de wraps 10 minuten in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn.
  • Wrijf ondertussen de groene asperges in met een eetlepel olijfolie.
  • Laat een grillpan of barbecue goed heet worden en gril de asperges circa 8 minuten tot ze goed gaar zijn, maar nog wel een bite hebben. Keer regelmatig om.
  • Besmeer de wraps met de roomkaas en beleg met de asperges en de gerookte zalm.
  • Zet ze nog circa 4-5 minuten in de oven, totdat de zalm lichtroze begint te verkleuren.
  • Breng op smaak met peper en garneer met de verse dille. Serveer met de zoetzure komkommersalade.
  • Eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • 4 PowerSlim wraps

  • 4 el roomkaas kruiden light

  • 200 g gerookte zalmfilet

  • 100 g groene asperges

  • 2 komkommers in linten

  • 3 el olijfolie

  • 4 el azijn

  • 4 tl vloeibare zoetstof

  • Verse dille

  • Versgemalen peper