Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
35 minuten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 175 °C.
- Maak de komkommersalade door de komkommer met de azijn te mengen in en grote kom. Voeg zoetstof en peper toe en laat minstens een half uur marineren in de koelkast.
- Besmeer iedere wrap aan beide kanten met een halve eetlepel olijfolie per wrap.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de wraps 10 minuten in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn.
- Wrijf ondertussen de groene asperges in met een eetlepel olijfolie.
- Laat een grillpan of barbecue goed heet worden en gril de asperges circa 8 minuten tot ze goed gaar zijn, maar nog wel een bite hebben. Keer regelmatig om.
- Besmeer de wraps met de roomkaas en beleg met de asperges en de gerookte zalm.
- Zet ze nog circa 4-5 minuten in de oven, totdat de zalm lichtroze begint te verkleuren.
- Breng op smaak met peper en garneer met de verse dille. Serveer met de zoetzure komkommersalade.
- Eetsmakelijk!
Ingrediënten
4 PowerSlim wraps
4 el roomkaas kruiden light
200 g gerookte zalmfilet
100 g groene asperges
2 komkommers in linten
3 el olijfolie
4 el azijn
4 tl vloeibare zoetstof
Verse dille
Versgemalen peper