Aantal personen
2 personen
Bereidingstijd
30 minuten
Bereidingswijze
- Verhit de roomboter in een grote koeken- of hapjespan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten.
- Voeg de boerenkool en de tomaatjes toe en bak deze circa 3 minuten mee. Breng op smaak met wat zout en peper.
- Klop de eieren los en meng met de feta. Houd eventueel wat feta apart voor de garnering.
- Breng op smaak met de kerrie, kurkuma en wat peper en verdeel het eimengsel over de groenten.
- Laat de frittata met de deksel op de pan 8-10 minuten stollen.
- Bestrooi met de feta die je over hebt.
- Eet smakelijk!
Ingrediënten
5 eieren
100 g feta light, verkruimeld
50 g boerenkool, fijngesneden
10 cherrytomaatjes, gehalveerd
2 teentjes knoflook, zeer fijngehakt
½ rode ui, gesnipperd
1 el roomboter
1 tl kerrie
½ tl kurkuma
Peper
Zout