Frittata met boerenkool, tomaatjes en feta (fase 2A)

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

30 minuten

Bereidingswijze

  • Verhit de roomboter in een grote koeken- of hapjespan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten.
  • Voeg de boerenkool en de tomaatjes toe en bak deze circa 3 minuten mee. Breng op smaak met wat zout en peper.
  • Klop de eieren los en meng met de feta. Houd eventueel wat feta apart voor de garnering.
  • Breng op smaak met de kerrie, kurkuma en wat peper en verdeel het eimengsel over de groenten.
  • Laat de frittata met de deksel op de pan 8-10 minuten stollen.
  • Bestrooi met de feta die je over hebt.
  • Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 5 eieren

  • 100 g feta light, verkruimeld

  • 50 g boerenkool, fijngesneden

  • 10 cherrytomaatjes, gehalveerd

  • 2 teentjes knoflook, zeer fijngehakt

  • ½ rode ui, gesnipperd

  • 1 el roomboter

  • 1 tl kerrie

  • ½ tl kurkuma

  • Peper

  • Zout