Geitenkaas salade met appel en zelfgemaakte honing mosterddressing (fase 3)

Aantal personen

2 personen

Bereidingstijd

15 minuten

Bereidingswijze

  • Doe de olijfolie, witte wijnazijn, mosterd en honing in een saladeschaal en klop hier een dressing van.
  • Voeg de veldsla, komkommer en appelpartjes toe aan de schaal en hussel goed door elkaar.
  • Verdeel de sla over 2 borden en brokkel de geitenkaas erover.
  • Bestrooi met het lijnzaad.
  • Eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • 180-200 g verse geitenkaas

  • 200 g komkommer in linten

  • 75 g veldsla

  • 2 harde groene appels in partjes (bijv. granny smith)

  • 2 el lijnzaad

  • 2 el olijfolie

  • 2 el witte wijnazijn

  • 1 tl honing

  • 1 tl mosterd