Aantal personen
1 persoon
Bereidingstijd
15 minuten
Bereidingswijze
- Kook het ei tussen ong. 4-5 minuten hard en zacht in.
- Verwijder de harde onderkant van de asperges en wrijf ze in met de olijfolie.
- Laat een grillpan goed heet worden en gril de asperges ong. 4 minuten tot ze goed gaar zijn, maar nog wel een bite hebben. .
- Keer regelmatig om en bestrooi daarna met wat peper en zout.
- Toast ondertussen de sneetjes brood goudbruin.
- Maak de avocado-yoghurtdip door de avocado fijn te prakken en te mengen met de yoghurt, mosterd en wat peper en zout.
- Serveer met het getoast brood, ei, de plakjes ham en de asperges.
- Garneer met wat tuinkers.
- Eetsmakelijk!
Ingrediënten
2 el Griekse yoghurt 5% vet
1 ei
2 plakjes schouderham
1-2 sneetjes koolhydraatarm of volkoren brood
150 g groene asperge(tips)
½ avocado
1 el olijfolie
1 tl mosterd
Tuinkers
Zout
Peper