Aantal personen
1 persoon
Bereidingstijd
25 minuten
Beschrijvingswijze
- Verwarm de oven voor op 230 °C.
- Kook de rijst in een ruime hoeveelheid water voor circa 15 minuten.
- Hol de portobello’s uit en smeer ze in met een beetje olijfolie.
- Leg ze in de oven met de bolle kant naar boven voor circa 10 minuten
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de ui circa 2 minuten.
- Voeg de stukjes courgette hier aan toe en bak deze 5 minuten mee.
- Zet het vuur uit en meng het met de rijst, roomkaas en truffeltapenade tot een risotto.
- Vul de portobello’s met de risotto en garneer met verse peterselie.
- Eet smakelijk!
Ingrediënten
1 zakje PowerSlim sojarijst
2 kleine portobello’s
50 g courgette in hele kleine stukjes
¼ rode ui, gesnipperd
1 tl truffeltapenade
2 el roomkaas light
1½ olijfolie
Verse peterselie