Gevulde portobello met truffelrisotto (fase 1A +1B)

Aantal personen

1 persoon

Bereidingstijd

25 minuten

Beschrijvingswijze

  • Verwarm de oven voor op 230 °C.
  • Kook de rijst in een ruime hoeveelheid water voor circa 15 minuten.
  • Hol de portobello’s uit en smeer ze in met een beetje olijfolie.
  • Leg ze in de oven met de bolle kant naar boven voor circa 10 minuten
  • Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de ui circa 2 minuten.
  • Voeg de stukjes courgette hier aan toe en bak deze 5 minuten mee.
  • Zet het vuur uit en meng het met de rijst, roomkaas en truffeltapenade tot een risotto.
  • Vul de portobello’s met de risotto en garneer met verse peterselie.
  • Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 zakje PowerSlim sojarijst

  • 2 kleine portobello’s

  • 50 g courgette in hele kleine stukjes

  • ¼ rode ui, gesnipperd

  • 1 tl truffeltapenade

  • 2 el roomkaas light

  • 1½ olijfolie

  • Verse peterselie