Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
45 minuten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Maal de kaaskoekjes fijn in een keukenmachine en meng met de roomboter. Verdeel het mengsel voor de bodem over een met bakpapier beklede springvorm en druk het geheel goed aan.
- Zet de bodem 5 minuten in de voorverwarmde oven.
- Klop de eieren samen met de Boursin Cuisine, peper en zout.
- Verhit de olie in een pan en fruit de ui totdat deze glazig ziet.
- Voeg de champignons en prei toe en bak nog circa 5 minuten mee op hoog vuur.
- Doe het groentemengsel in een vergiet en druk met de bolle kant van de lepel het meeste vocht eruit.
- Doe de groenten terug in de pan en meng het eimengsel, de hamblokjes en de kruiden erdoor.
- Voeg het mengsel toe aan de springvorm en leg de schijfjes tomaat en de olijven erboven op. Dek het af met aluminiumfolie.
- Bak de quiche vervolgens 20 minuten in de oven.
- Verwijder het aluminiumfolie en bak nog eens 20 minuten.
- Eet smakelijk!
Ingrediënten
4 zakjes PowerSlim kaaskoekjes
4 eieren
150 g hamblokjes
1 tomaat, in schijfjes
200 g champignons, in stukjes
3 dunne preien, in stukjes
1 sjalot, in stukjes
5 zwarte olijven, gehalveerd
4 el Boursin Cuisine light
1 tl paprikapoeder
1 el bieslook, fijngehakt
1 el platte peterselie, fijngehakt
1 el gesmolten roomboter
1 el olijfolie
Peper
Zout