Kip – samba salade (fase 1A + 1B)

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

15 minuten

bereidingswijze

  • Verhit de olijfolie in een pan en bak de kipfilet goudbruin en gaar.
  • Voeg de tomatenpuree toe en bak deze even mee.
  • Snijd de kip vervolgens in kleine stukjes en meng met de rest van de ingrediënten in een kommetje.
  • Breng eventueel extra op smaak met wat peper en zout.
  • Eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • 160-200 g kipfilet in stukjes

  • 2 el Griekse yoghurt 0% vet

  • Zoetstof naar smaak (½ – 1 tl)

  • 2 tl paprikapoeder

  • 1 el vers citroensap

  • 1½ tl tomatenpuree

  • ½ of 1 teentje knoflook, geperst

  • ½ rode peper, zaadlijst verwijderd en zeer fijngehakt

  • 1 el olijfolie

  • Peper en zout