Pittige tonijn lasagne (fase 1A + 1B)

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

45 minuten

bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 °C.
  • Verwarm de olie in een pan en fruit de ui circa 2 minuten.
  • Voeg vervolgens de knoflook, rode peper, courgette, champignons en de paprika toe en verhit deze kort op hoog vuur.
  • Zet het vuur lager en voeg de bouillon, tonijn, tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toe en laat nog circa 2 minuten zachtjes koken.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Vet een ovenschaal in met olie.
  • Verdeel de saus over de bodem en bedek met de lasagnebladen.
  • Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus.
  • Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat in 20 minuten gaar worden.
  • Eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • 1 doosje PowerSlim lasagnebladen

  • 200 g tonijn uit blik (op waterbasis)

  • 500 g champignons in kwarten

  • 200 g tomatenblokjes uit blik

  • 100 g courgette in blokjes

  • 100 g groene paprika in blokjes

  • 1 ui, gesnipperd

  • 2 el olijfolie

  • 4 tenen knoflook, fijngehakt

  • 1 rode peper, zaadlijst verwijderd en fijngehakt

  • 250 ml (vis)bouillon

  • 3 tl Italiaanse kruiden

  • Peper en zout