Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
45 minuten
bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 °C.
- Verwarm de olie in een pan en fruit de ui circa 2 minuten.
- Voeg vervolgens de knoflook, rode peper, courgette, champignons en de paprika toe en verhit deze kort op hoog vuur.
- Zet het vuur lager en voeg de bouillon, tonijn, tomatenblokjes en de Italiaanse kruiden toe en laat nog circa 2 minuten zachtjes koken.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Vet een ovenschaal in met olie.
- Verdeel de saus over de bodem en bedek met de lasagnebladen.
- Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus.
- Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat in 20 minuten gaar worden.
- Eetsmakelijk!
Ingrediënten
1 doosje PowerSlim lasagnebladen
200 g tonijn uit blik (op waterbasis)
500 g champignons in kwarten
200 g tomatenblokjes uit blik
100 g courgette in blokjes
100 g groene paprika in blokjes
1 ui, gesnipperd
2 el olijfolie
4 tenen knoflook, fijngehakt
1 rode peper, zaadlijst verwijderd en fijngehakt
250 ml (vis)bouillon
3 tl Italiaanse kruiden
Peper en zout