Salade met gegrilde kip en avocado (fase 1A + 1B)

Aantal personen

1 persoon

Bereidingstijd

20 minuten

Bereidingswijze

  • Laat een grillpan goed heet worden.
  • Wrijf de kip in met een eetlepel olijfolie en gril de kip circa 4 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar.
  • Breng op smaak met wat peper en zout.
  • Maak een dressing van een eetlepel olijfolie, azijn, oregano, het citroensap en wat peper en zout.
  • Verdeel de sla, tomaatjes, komkommer, kipfilet en de avocado over een bord. Besprenkel met de dressing.
  • Eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • 120-150 g kipfilet

  • 100 g komkommer in stukjes

  • 50 g gemengde sla

  • 50 g cherrytomaatjes, gehalveerd

  • ½ avocado in stukjes

  • 2 el olijfolie

  • 1 el witte wijnazijn

  • 2 tl citroensap

  • Snufje gedroogde oregano

  • Zout

  • Peper