Spinazie-broccolisalade met gekookt ei en avocado (fase 1A + 1B)

Aantal personen

1 persoon

Bereidingstijd

20 minuten

Bereidingswijze

  • Zet een pannetje op met koud water en kook de eieren in 4-5 minuten tussen hard en zacht in.
  • Stoom ondertussen de broccoli in ong. 5 minuten beetgaar.
  • Maak ondertussen een dressing van de olijfolie, oregano, sap van het partje limoen en wat peper en zout.
  • Verdeel de spinazie, komkommer en de avocado over een bord.
  • Laat de eieren en de broccoli een beetje afkoelen en voeg deze daarna toe aan de salade.
  • Besprenkel met de dressing.
  • Breng eventueel nog extra op smaak met wat extra peper en zout.
  • Eetsmakelijk!

Ingrediënten

  • 2 eieren

  • 50 g verse spinazie

  • 100 g broccoli in roosjes

  • 100 g komkommer in stukjes

  • ¼ avocado in stukjes

  • 1 partje limoen

  • 1 ½ el olijfolie

  • Snuf gedroogde oregano

  • Peper

  • Zout