Aantal personen
1 persoon
Bereidingstijd
20 minuten
Bereidingswijze
- Zet een pannetje op met koud water en kook de eieren in 4-5 minuten tussen hard en zacht in.
- Stoom ondertussen de broccoli in ong. 5 minuten beetgaar.
- Maak ondertussen een dressing van de olijfolie, oregano, sap van het partje limoen en wat peper en zout.
- Verdeel de spinazie, komkommer en de avocado over een bord.
- Laat de eieren en de broccoli een beetje afkoelen en voeg deze daarna toe aan de salade.
- Besprenkel met de dressing.
- Breng eventueel nog extra op smaak met wat extra peper en zout.
- Eetsmakelijk!
Ingrediënten
2 eieren
50 g verse spinazie
100 g broccoli in roosjes
100 g komkommer in stukjes
¼ avocado in stukjes
1 partje limoen
1 ½ el olijfolie
Snuf gedroogde oregano
Peper
Zout