Spinazie-pastasalade met geitenkaas en gegrilde perzik (fase 2A)

Aantal personen

4 personen

Bereidingstijd

20 minuten

Bereidingswijze

  • Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
  • Gril de perziken kort onder de grill of in een aluminium bakje op de barbecue. Gril ook de plakken ham onder de grill of op de barbecue, circa 1-2 minuten, tot ze een beetje krokant zijn. Snijd ze in kleine stukjes.
  • Maak de dressing door de ingrediënten goed met elkaar te mengen in een kommetje.
  • Verdeel de fusilli, spinazie, komkommer, rode ui, geitenkaas, ham en de perzik over 4 borden.
  • Besprenkel met de dressing en maak af met de ringetjes lente-ui en de verse munt.
  • Eetsmakelijk!

Ingrediënten Pasta salade

  • 4 porties PowerSlim fusilli

  • 8 schijfjes (circa 150 g) verse geitenkaas

  • 4 plakjes schouderham

  • 100 g spinazie

  • 2 komkommers in linten

  • 4 perziken, gehalveerd

  • 1 rode ui, gesnipperd

  • 2 lente-ui in ringen

  • 4 takjes verse munt

Ingrediënten dressing

  • 4 el balsamicoazijn

  • 4 el olijfolie

  • Sap van ½ citroen

  • Peper