Aantal personen
4 personen
Bereidingstijd
20 minuten
Bereidingswijze
- Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
- Gril de perziken kort onder de grill of in een aluminium bakje op de barbecue. Gril ook de plakken ham onder de grill of op de barbecue, circa 1-2 minuten, tot ze een beetje krokant zijn. Snijd ze in kleine stukjes.
- Maak de dressing door de ingrediënten goed met elkaar te mengen in een kommetje.
- Verdeel de fusilli, spinazie, komkommer, rode ui, geitenkaas, ham en de perzik over 4 borden.
- Besprenkel met de dressing en maak af met de ringetjes lente-ui en de verse munt.
- Eetsmakelijk!
Ingrediënten Pasta salade
4 porties PowerSlim fusilli
8 schijfjes (circa 150 g) verse geitenkaas
4 plakjes schouderham
100 g spinazie
2 komkommers in linten
4 perziken, gehalveerd
1 rode ui, gesnipperd
2 lente-ui in ringen
4 takjes verse munt