Ervaring Carmen

Ik zal mezelf even voorstellen…. Ik ben Carmen Beker, 33 jaar oud, getrouwd en trotse moeder van twee prachtige dochters.
Zoals velen heb ook ik al veel pogingen tot afvallen gedaan. Iedere keer had ik niet het resultaat wat ik wilde. Ik zag mezelf in de spiegel en was mezelf echt even kwijt. Via mijn schoonzusje ben ik bij Slank&Power by Jeanet terecht gekomen. Door mijn intake met Jeanet ben ik gaan in zien dat door ons drukke leven ik echt even iets voor mezelf wilde doen. Ik ben op 14 februari 2021 begonnen, met op de weegschaal 101.3 kilo. Mijn streefgewicht was 80 kilo en ik wist dat ik er 100% voor moest gaan om dit te behalen. 

Voor de eerste dagen krijg je een startpakket mee, een kind kan de was doen. Ik heb 1 voordeel…. ik ben gek op groente. Het eten is prima en de repen zijn heerlijk! Iedere week keurig op de weegschaal en ik zag de weegschaal zakken. Ik was ontzettend blij! In mijn traject heb ik ups en down gekend, maar ik ben goed begeleid door mijn coach Maaike. Iedere keer was ze zo positief en heeft mij erg goed gesteund. Ik ga nog steeds op zijn tijd uiteten, maar daarna kan ik de draad gewoon weer oppakken. Ik heb PS Food & Lifestyle op een hele fijne manier ervaren en zal dit ook een ieder aanraden. Vandaag de dag ben ik een gelukkige vrouw met 77.8 kilo op de weegschaal!!
Slank&Power heeft mij echt geleerd anders te eten. Ik wilde namelijk iets wat mijn gehele leven goed vol te houden is en geen jojo effect. Ik voel me zo anders en zit zoveel lekkerder in mijn vel. Nog steeds ga ik iedere week keurig naar Maaike gezellig bijpraten hoe de week is gegaan onder het genot van een kop koffie.
Ik wil het hele team van Slank&Power ontzettend bedanken voor al jullie hulp en goede begeleiding.

Groetjes Carmen

Voor en na foto
Grafiek Carmen