Ervaring Hilly

Na jaren van diverse diëten gevolgd te hebben, heb ik, na positieve verhalen over PS Food and Lifestyle, toch de stap gezet om het nogmaals te proberen, en dat op mijn leeftijd (72) met een voor mij mooi resultaat.

Na een fijn intakegesprek met mijn coach Jeanet van de Meent in Ede ben ik begonnen met het “dieet”. Een dieet wat je eigenlijk geen dieet moet noemen maar een verandering van eet- en leefpatroon.

Sinds kort heb ik een heerlijk spontane hond, een golden doodle, en het lopen met de hond heeft ook bijgedragen aan het resultaat. Ik ben namelijk niet meer zo’n sportster.

Het was de bedoeling om mijn streefgewicht binnen een aantal maanden te behalen na mijn start in maart 2021. Het duurde iets langer dan verwacht maar het is gelukt mede door het uitgebreide assortiment van producten die heerlijk zijn. Een paar favorieten zal ik daarom zeker blijven gebruiken.

In het kookboek staan overigens ook heerlijke recepten die makkelijk en snel te maken zijn. Ik hou niet zo van koken, dus dat is voor mij heel fijn.

Mijn doel heb ik bereikt, hoewel ik nog wel een paar kilo als marge kwijt wil maar dat is geen must. Mede door Jeanet van de Meent en Joke Hardeman, mijn coaches, heb ik een makkelijke en gezonde levensstijl aangeleerd. Ik blijf daarom nog een poosje bij hen komen voor mijn (controle) weegmomenten, motivatie en de bekende stok achter de deur.

Voor iedereen die twijfelt om dit programma te doen, zeg: Het werkt” ook als je wat ouder bent en minder sport. Het is niet goedkoop maar het was en is het zeker waard.  Ik mag zeggen dat ik trots ben op mezelf en het resultaat. Ik voel mij weer lekker in mijn vel!

Grafiek Hilly
Mijn leuke Golden Doodle