Tussen ervaring Joke

Een kennis vertelde enthousiast over PS. food & lifestyle en zelf worstel ik al jaren met mijn gewicht.

Zaterdags heb ik online contact gezocht, waarop ik snel antwoord kreeg. En de maandag erna stond ik bij Jeanet op de stoep. Het was een duidelijke uitleg en een uurtje later fietste ik met tassenvol PS. food & lifestyle producten naar huis. Op de dinsdag ben ik gelijk begonnen.

De startweek met “dag doosjes” is goed te volgen. Niet alles vond ik even lekker maar de 3 tussendoortjes maken het eenvoudiger om te blijven volhouden. Het eerste resultaat was er al na een week… Super ! In het begin miste ik wel de structuur van het eten.

Na een periode van 12 weken waarin ik mooie resultaten (-12 kg) heb behaald. In deze periode gebruikte ik  4 tussendoortjes per dag en at ik veel eieren. Daarna heb ik een pauze ingelast i.v.m.  een vakantie reis naar India. ( Daar geen rauwkost en of salade kunnen eten ) en ik ben daar niet aan gekomen. Sinds een week weer begonnen met PS. food & lifestyle. Na 3 dagen zat ik weer goed in het schema.

De grote variatie in producten, de tussendoortjes (de meeste heb ik inmiddels wel geprobeerd) geven mij houvast om dit vol te houden en vooral om mijn leefstijl te veranderen. Tussendoor geen hongergevoel en leuke recepten. Op visite heb je je eigen koek / reep of zoutje mee waardoor je gewoon mee kan doen voor je gevoel.

Ik heb een ruime voorraad producten en ben fan van de variatie dozen zodat ik meer keuze heb. Elke avond zet ik een mandje met 7 producten klaar voor de volgende dag.

Ik ben heel blij met PS. food & lifestyle. Ik ben veel fitter, kan meer wandelen en fietsen en heb daardoor veel minder rug- en heupklachten.

De begeleiding is goed en je kunt altijd contact zoeken met het team.

Op naar de tweede 10 kilo!

Voor en na foto Joke
Grafiek Joke