Ervaring Jolanda

Ik ben Jolanda van Zalinge 52 jaar en in juni van dit jaar ben ik bij Jeanet begonnen met PS. food & lifestyle.

Door alle Corona toestanden van de winter en een drukke studie kwam er minder van sporten en door een blessure kon ik minder hardlopen en kwamen de kilo’s er geleidelijk aan. Op een gegeven moment was ik er klaar mee. Het zat mij in de weg en de kleding zat te strak. Het leerwerk van mijn studie was klaar en eigenlijk wilde ik er 5 kilo af hebben voor dat ik op zomervakantie ging.

Jeanet en ik waren in een ver verleden collega’s vanuit de zorg en ik volg haar op Facebook. Via die weg kwam Slank & Power by Jeanet voorbij. Ik heb haar geappt of ik langs kon komen en ik ben die dag dat ik het kennismakingsgesprek had ook gelijk gestart met PS. food & lifestyle en heb het sporten ook gelijk weer opgepakt.

Samen met het PS. food & lifestyle programma heb ik mijn doel voor de zomervakantie gehaald.

Het was super fijn om na de vakantie weer terug te moeten zo heb ik zelfs nog meer kilo’s kwijt geraakt dan eigenlijk mijn doel was.

Alles bij elkaar was voor mij het PS. food & lifestyle programma heel goed vol te houden omdat je geen honger gevoel hebt. Mijn valkuil is wanneer ik het druk heb dat ik dan anders ga eten, maar door alle tips gaat dit nu prima.

De stok achter de deur om te wegen is heel fijn omdat je steeds in je achterhoofd hebt dat je over een paar weken weer op die weegschaal moet.

Dus bij deze…. Jeanet en Joke super bedankt voor je begeleiding.

Groetjes van Jolanda

Voor en na foto Jolanda
Grafiek Jolanda