Ervaring Marcel

Ik te zwaar? Nee joh, dat valt best wel mee.
Ben je aangekomen? Klein beetje maar. Dat is er zo weer af na een weekje minder eten.

Je kent het wel, al die smoesjes en ontkenningen. Maar ja, de weegschaal liegt niet en die kleding? Die krimpt echt niet zoveel in de was. 

Jaren woog ik rond de honderd kilo. Eerst er net iets onder maar later toch steeds vaker er boven.  Wat ik doordeweeks afviel kwam er in het weekend gewoon weer bij en zo bleef mijn gewicht toch redelijk constant. Totdat ik een andere baan op kantoor kreeg. Daarna kwam ik nog wel aan in het weekend maar het extra gewicht verloor ik niet meer in de werkweek. En zo gaf de weegschaal steeds meer aan. 

105 kilo

Hierna dacht ik nog wel dat het me zou lukken om weer af te vallen tot onder de honderd kilo. Ik ging wat meer sporten en (soms) wat minder eten. Het lukte echter niet om zoveel af te vallen als ik wilde. Maar ja, ze zeggen ook dat het steeds moeilijker wordt om af te vallen als je ouder wordt. En dus leg je je er maar bij neer. 

110 kilo

Maar de weegschaal gaf weer 5 extra kilo aan. Dit werd me toch te gortig en zo is het dat ik uiteindelijk toch maar de stap gezet heb om met behulp van Slank&Power by Jeanet nu eens echt aan mijn gewicht te gaan werken. Via mijn echtgenote en diverse andere bekenden had ik al wel wat over de PS Food&Lifestyle-methode gehoord maar tot nu toe dacht ik nog altijd dat ik het wel zelf kon. Na een intake-gesprek met Jeanet bleek dat ik een compleet verkeerd voedingspatroon had. Geen ontbijt, veel koolhydraten en te weinig groenten. Met een doelstelling van 15 kilo afvallen en een nieuw voedingsschema werd ik weer naar huis gestuurd. Ik kreeg een groot pakket mee met allerlei producten en tips en zo begon het hele traject. 

De weken gingen voorbij en de kilo’s werden steeds minder. Ik had geen problemen met de gerechten en door de grote keuze in tussendoortjes is er altijd wel iets te vinden wat je lekker vindt (al blijft mijn favoriet toch wel de rode vruchten reep). Ook de stok achter de deur in de vorm van het wekelijkse weegmoment maakte het makkelijker om je aan de schema’s te houden. 

100 kilo

Onder de honderd kilo!!! Dit was toch een gedenkwaardig moment. Jaren had ik geprobeerd om af te vallen tot onder de honderd kilo en nu, in zo’n 4 maanden tijd, was dat gewoon gelukt. Nog 5 kilo te gaan. 

95 kilo

Uiteindelijk is dit ook gelukt. 15 kilo afgevallen in zo’n 5 maanden. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe gewicht én met mijn nieuwe levensstijl. Nu zorgen dat dat zo blijft!  

Jeanet (en Joke) hebben hierbij natuurlijk heel veel bijgedragen. Door hun tips ben ik in gaan zien wat een gezonde levensstijl is. Ik kan nu een bewuste maar ook lekkere voedingskeuze maken én weet hoe je eventueel iets kunt compenseren. Want ja: ik neem best wel eens een ijsje of een wijntje.   

Dus als je jezelf te zwaar vindt en op zoek bent naar een goed vol te houden methode om af te vallen: neem contact op met Slank&Power by Jeanet. 

En denk je dat je het niets voor je is?  

Denk dan aan het volgende: WILLEN IS KUNNEN!!!