Ervaring Sharon

Hoe heb je de persoonlijke begeleiding ervaren van je coach?
Heel fijn! Het is naar mijn mening belangrijk dat je je op je gemak kan voelen bij diegene en het is fijn te weten dat je altijd alles kan navragen en/of tips kan krijgen. Jeanet is een fijne en goede coach die zich door eigen ervaring goed kan inleven, een groot pluspunt! Zij is een warme persoonlijkheid die je kan motiveren op een fijne manier, een luisterend oor bied waar nodig en altijd bereikbaar is voor vragen.

Op welk moment heeft zij je het meest gesteund/geholpen?
De gehele duur van afvallen. En bijvoorbeeld tijdens de eerste corona periode dit jaar 2020.Ik was net een paar weken begonnen en kon door corona een aantal maanden niet op de wekelijkse afspraken komen. We hielden telefonische consulten.

Wat heeft PS food & lifestyle betekent?
Het voelt als een groot cadeau.

Hoeveel gewicht ben je verloren?
35 kg. In 9 maanden.

Vond je het zwaar?
Nee, enkel de laatste paar kilo ging wat moeizamer. Al moet je het óók met PS food & lifestyle zelf doen, het is heel goed vol te houden! Èn door de grote variatie aan producten en door de begeleiding van je coach is het mij heel goed bevallen.

Hoe voel ik me nu?
Ik voel me blij en trots dat ik het gedaan heb!
Eindelijk voel ik me na een tiental jaren weer goed met en in mijn lijf. Ook vind ik het niet meer vervelend om in de spiegel te kijken en kan ik weer alles dragen wat ik leuk vind.

Heb je een tip voor anderen?
Zoek een coach waarbij je je op je gemak voelt en begin alleen als je echt verandering wil. Niet alleen voor de time being, maar ook daarna.

Wat zijn jouw favoriete producten?
Dat zijn er meerdere! Bijvoorbeeld de Chocolate chip koeken als tussendoortje en Paëlla als gerecht.

Wat was jouw moment van starten met PS food & lifestyle?
Al veel jaren stoei ik met mijn gewicht. Dit door verschillende factoren die meespelen. Heel veel pogingen om af te vallen zijn de revue gepasseerd.
Sommigen waren succesvoller dan anderen, echter wel van korte duur.
Het verliep heel moeizaam en ik hield het daardoor niet vol of ik hield het wat langer vol maar kwam daarna alles (en meer) weer aan.

Wat was jouw belangrijkste keuze om te starten met PS food & lifestyle?
Wat ik uiteindelijk dacht nodig te hebben was begeleiding bij het afvallen zelf maar vooral ook daarna. En leren wat en hoeveel voor jou persoonlijk goed is om te eten en die manier van eten eigen te maken. Ik denk dat PS food & lifestyle dat heel goed doet.

Wat vond jij fijn en makkelijk aan PS food & lifestlyle?
De begeleiding van mijn coach en de vele producten die zorgen dat je eigenlijk zo goed als niks mist.

Wat heb je geleerd tijdens het afslanktraject?
Veel bewuster te eten. Vooral veel minder suikers en veel minder met pakjes en zakjes (veel suikers en toevoegingen/E-nummers).
Het stabiel zien te blijven gaat nu beginnen dus ik ben heel benieuwd hoe het me zal vergaan. Gelukkig heb ik daar voorlopig de controles bij mijn coach nog bij. Ik heb er vertrouwen in!

Grafiek van Sharon