Ervaring Wilma

Mijn naam is Wilma Wilbrink. Ik ben bij Slank&Power terecht gekomen door een vriendin. In eerste instantie wilde ik het eigenlijk niet omdat niets werkte bij mij. Maar uiteindelijk ben ik toch maar mee gegaan met haar, om kennis te maken met Slank&Power en de producten. Jeanet heeft mij goed gecoacht en uitgelegd wat het doet. Ik zei ‘Doe mij eerst maar een starterspakket en daarna zien we wel weer’. Na de eerste week had ik al gelijk resultaat. Ik kwam erachter dat mijn probleem was dat ik niet genoeg at en daardoor dus niet afviel. Ik moest meer eet momenten per dag nemen en dat zijn er 6. Dit is om je verbranding op gang te houden.

Ik ben 21 juni 2020 gestart met het programma en ben nu ongeveer 20 kg kwijt en aan vetten bijna 25 kg. Het eetpatroon zit nu wel zo in mijn systeem dat ik er goed mee om kan gaan om mijn resultaat te behouden.

Ik ben heel blij met het resultaat en voel me goed. Vooral mijn benen zijn heel wat kwijt. Doordat ik een lymf probleem heb en de dokter mij vertelde dat ik er mee moest leren leven omdat het genetisch bepaald was en mijn benen altijd zo zouden blijven. Ben ik erg blij dat het toch gelukt is! Ik had altijd erg last van mijn benen en het was net of ik er een zak aardappels aan had hangen, zo zeer deden ze. Hierdoor moest ik wekelijks een lymppress apparaat gebruiken. Gelukkig heb ik deze door het afvallen niet meer nodig gehad.

Hiervoor wil ik Jeanet, Joke en Maaike heel erg bedanken voor het goede advies en de steun die ik heb gekregen om de moed er in te houden en om door te zetten.

Voor en na foto Wilma
Grafiek Wilma