Mijn PS food & lifestyle start!

Ik zal beginnen om mijzelf kort voor te stellen! Ik ben Meine, 29 jaar oud en werk als juf op een te gekke basisschool in Ede. De afgelopen jaren kwam ik steeds een klein beetje meer aan in gewicht en daar voelde ik mij totaal niet lekker bij. Zelf gezond eten lukte wel aardig, maar een lekker tussendoortje vond ik erg lastig om te laten staan. Tijdens de Corona-periode was ik veel vanuit huis aan het werk en daardoor greep ik nog meer naar ongezond voedsel. Halverwege mei was ik het zat en had ik écht zin om iets te gaan veranderen. Op vrijdag 22 mei stuurde ik Nikita een berichtje voor wat meer informatie over het starten en voor ik het wist kon ik de week daarna op 26 mei al terecht voor een kennismaking met PS food & lifestyle bij Slank&Power by Jeanet. Ik heb toen het starterspakket aangeschaft en ben mij thuis in gaan lezen. Op donderdag 28 mei ben ik gestart. Het starterspakket vond ik echt een fantastische uitvinding! Je maakt kennis met ontzettend veel verschillende producten van PS food & lifestyle en je kunt daardoor zelf proeven wat je wel of niet lekker vindt. Zo wist ik na de eerste week dat ik bijvoorbeeld gek ben op de muesli soorten als ontbijt en dat ik de sapjes en drankjes wat minder lekker vind. De doosjes die gevuld waren per dag vond ik ook echt ideaal. De doosjes van het starterspakket heb ik allemaal gekoppeld aan een dag van de week en gebruik ik nog steeds dagelijks. Ik heb in mijn keuken een lade ingedeeld voor PS food & lifestyle met de dag-doosjes welke ik steeds weer vul met producten.

Ik pak op de avond voorafgaand aan de dag het juiste doosje uit de la en doe deze in een bak op mijn aanrecht, zo weet ik wat ik de volgende dag op de planning heb staan en wat ik daar eventueel nog aan kan voorbereiden. Het lege doosje vul ik direct met producten voor de week daarna.

Wat voor mij een enorme aanpassing was; de hoeveelheid water drinken op een dag! Ik dronk amper één liter water per dag (met moeite) voordat ik met PS food & lifestyle begon. Nu heb ik een handige beker aangeschaft waar 900ml water in kan. Ik start ‘s ochtends met het innemen van mijn voedingssupplementen met een groot glas water en over de dag verspreid moet ik van mijzelf 2 keer mijn fles leegdrinken. Het valt mij alles mee hoe makkelijk je daar aan gaat wennen en ik heb sinds mijn start veel minder vaak hoofdpijn of andere kwaaltjes!

Het grote voordeel van PS food & lifestyle vind ik dat je ontzettend veel lekkere producten hebt waar je uit kunt kiezen en dat je plezier gaat krijgen in het klaarmaken van je eten!

De komende weken zal ik jullie een kijkje laten nemen in mijn PS food & lifestyle avontuur en zal ik mijn ervaringen met jullie delen!