Over ons

Wat onderscheid Slank&Power by Jeanet nou van anderen?
Bij ons staat persoonlijke en goede begeleiding voorop! Wij kijken per persoon wat er het beste werkt voor jou. Ook hebben wij alle drie ervaring met het afslanken door middel van PS food & lifestyle. Waardoor we weten waar je doorheen gaat en kunnen daardoor veel tips en handvatten meegeven.

Jeanet

Mijn naam is Jeanet van de Meent, getrouwd en ik werk al zo’n 20 jaar in de zorg. In 2018 kwam ik in aanraking met PS food & lifestyle. Ik was verrast hoe snel ik in de PS flow zat. Het resultaat: 24 kilo afgevallen. Door mijn enthousiasme ben ik mij gaan verdiepen in PS food & lifestyle en, nu vanaf 2019, mag ik mij door gevolgde trainingen PowerSlim voedingscoach noemen.

Nikita

Ik ben Nikita Fluit, getrouwd en ik werk al 11 jaar als Office Manager. Zelf ben ik in 2017 begonnen met het volgen van PS food & lifestyle. Ik vond het een erg fijn programma waarmee ik goed af ben gevallen. Uiteindelijk ben ik zwanger geraakt en daarna ben ik weer gestart met PS food & lifestyle voor de zwangerschapskilo’s. Ondertussen was Jeanet begonnen met het opzetten van Slank&Power by Jeanet. Toen ze vroeg of ik haar daar bij kon ondersteunen, heb ik geen moment getwijfeld. Wie wil nou niet mensen helpen om weer lekker in hun vel te zitten? En met de ervaringen die ik zelf heb opgedaan met PS leek me het een leuke uitdaging. Ondertussen mag ik mij sinds juli 2019 gecertificeerd PowerSlim voedingscoach noemen en ondersteun ik Jeanet waar ik kan. Hetgeen waar ik het meest mee bezig ben is de marketing en social media van Slank&Power by Jeanet.

Maaike

Ik ben Maaike Bulten, 45 jaar en woonachtig in Ederveen. In september 2019 zelf begonnen met het PS food & lifestyle programma en 17 kg kwijt! Wat is het een geweldig product en wat voel ik mij fit en energiek. Toen Jeanet mij vroeg om haar en Nikita te ondersteunen als coach, ter uitbreiding van het team, werd ik direct enthousiast en inmiddels ben ik bijna gecertificeerd coach.