Over ons

Wat onderscheid Slank&Power by Jeanet nou van anderen?
Bij ons staat persoonlijke en goede begeleiding voorop! Wij kijken per persoon wat er het beste werkt voor jou. Ook hebben wij alle drie ervaring met het afslanken door middel van PS food & lifestyle. Waardoor we weten waar je doorheen gaat en kunnen daardoor veel tips en handvatten meegeven.

Jeanet

Mijn naam is Jeanet van de Meent, getrouwd en ik werk al zo’n 20 jaar in de zorg. In 2018 kwam ik in aanraking met PS food & lifestyle. Ik was verrast hoe snel ik in de PS flow zat. Het resultaat: 24 kilo afgevallen. Door mijn enthousiasme ben ik mij gaan verdiepen in PS food & lifestyle en, nu vanaf 2019, mag ik mij door gevolgde trainingen PS food & lifestyle voedingscoach noemen.

Joke

Ik ben Joke Hardeman, getrouwd en heb 2 dochters en 4 kleinkinderen.
Na een periode van zelf proberen af te vallen sprak ik een vriendin die met PS food & lifestyle begonnen was en goede resultaten had.
Toen ben ik in maart 2020 ook begonnen.
Ik dacht dat het lastig zou zijn in de coronatijd omdat je toch meer thuis bent, maar natuurlijk ook geen feestjes en verjaardagen hebt. Maar dat was gelukkig geen probleem.
Na mijn traject vroeg mijn coach Jeanet of ik ook coach wilde worden. Daarvoor heb ik een cursus gedaan en ben ik sinds oktober 2020 gecertificeerd PS food & lifestyle coach.
Ik vind het fijn om met mijn kennis en eigen ervaringen mensen enthousiast te maken voor PS food & lifesyle samen met ons geweldige team.

Nikita

Ik ben Nikita Fluit, getrouwd en ik werk al 11 jaar als Office Manager. Zelf ben ik in 2017 begonnen met het volgen van PS food & lifestyle. Ik vond het een erg fijn programma waarmee ik goed af ben gevallen. Uiteindelijk ben ik zwanger geraakt en daarna ben ik weer gestart met PS food & lifestyle voor de zwangerschapskilo’s. Ondertussen was Jeanet begonnen met het opzetten van Slank&Power by Jeanet. Toen ze vroeg of ik haar daar bij kon ondersteunen, heb ik geen moment getwijfeld. Wie wil nou niet mensen helpen om weer lekker in hun vel te zitten? En met de ervaringen die ik zelf heb opgedaan met PS leek me het een leuke uitdaging. Ondertussen mag ik mij sinds juli 2019 gecertificeerd PowerSlim voedingscoach noemen en ondersteun ik Jeanet waar ik kan. Hetgeen waar ik het meest mee bezig ben is de marketing en social media van Slank&Power by Jeanet.