Afslanken doen we samen!

Het begint langzaamaan steeds mooier weer te worden. Een heerlijk vooruitzicht! Tijd om de zomergarderobe weer tevoorschijn te halen. Maar als je niet helemaal lekker in je vel zit, kan het zijn dat jij er helemaal niet naar uitkijkt om je zomerkleding aan te trekken. Zit jij niet lekker in je vel? En wil je nog wat kilo’s kwijt voor de zomer? Meld je dan aan voor onze samen slank challenge!

Wat houdt de samen slank challenge in?
Dagelijks zien wij in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma helpen wij jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge.

De challenge start woensdag 3 juni en zal 4 weken duren. Voordat je begint, hebben we een kennismakingsgesprek waarin we alles uitleggen over PowerSlim en samen een doel stellen voor de komende 4 weken. Tijdens de challenge zal je wekelijkse begeleiding krijgen van je coach. Zij zal je voorzien van adviezen, tips, motivatie & lekkere recepten. Na de challenge zal jij beter in je vel zitten en het gestelde doel behaald hebben. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijven we je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?
Samen met jou bekijken we graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

De eerste 5 aanmeldingen krijgen er een gratis 3 dagen pakket bij!

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen

captcha