Tussen verhaal Marian

Op 14 september ben ik voor een intake gesprek naar Jeanet gegaan en ik heb gelijk besloten om er voor te gaan. Op 16 september ben ik begonnen met de grote doos met verschillende producten. Daar zat veel variatie in waardoor je goed kan proberen wat je lekker vind en wat niet. Ik vind de rijst, wraps, spaghetti en taglioni erg lekker. Voor de lunch neem ik altijd toast. Die zijn erg lekker met kipfilet en chocolade pasta. In het begin moest ik erg wennen dat we 6 á 7 keer per dag moeten eten.

Ik word goed begeleid door Jeanet. Als ik vragen heb kan ik haar altijd appen en dat is erg fijn. Op de site van PS Food and Lifestyle kan je allerlei recepten vinden die erg lekker zijn. Mijn resultaten zijn elke week goed. Erg fijn om dat terug te zien op de weegschaal, want ik ben nu al 16,6 kg kwijt. Ik zit nu al veel beter in mijn vel dan voor ik begon. Ik hoop mijn streefgewicht van 72 kg te halen. Als ik dat heb gehaald dan word ik nog een jaar lang begeleid door Jeanet en dat vind ik erg fijn. Ik ben nu al aardig ver op weg maar moet nog een paar kilo en daar ga ik nog voor!

Groetjes Marian 

Grafiek Marian