Wat is PS food & lifestyle?

Het is nú het moment: Ga ervoor!

Je zit niet lekker in je vel, en voelt aan alles dat er iets moet gebeuren. Wellicht heb je al een paar pogingen gewaagd om hier verandering in te brengen, maar helaas zonder veel succes.

Slank&Power by Jeanet kent dit probleem maar al te goed. PS food & lifestyle is geen dieet, maar een verandering van je leefstijl. Het is een programma waarbij anders leert eten en niet mínder. Dit onder persoonlijke begeleiding van Slank&Power by Jeanet. Het programma van PS food & lifestyle is zo ontwikkeld dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en dit zal jouw motivatie zeker goed doen!

Goed advies, persoonlijk contact, intensieve begeleiding, grote betrokkenheid én de allerlekkerste producten van PS food & lifestyle met een uitgebalanceerde samenstelling, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit: dat is wat wij je bieden.

Iedere week heb je een consult bij ons waarmee we simpel en doeltreffend samen de drie fases van het PS food & lifestyle programma doorlopen. Met ongeveer zes eetmomenten per dag zorg je ervoor dat je de hele dag door gevarieerd en smakelijk blijft eten. Tijdens die momenten vervang je jouw huidige voedingsmiddelen door PS food & lifestyle producten, maar eet je ook diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten. Je werkt toe naar een bewust voedingspatroon waarbij genieten mag.

Wij laten je na jouw programma natuurlijk niet zomaar los. We blijven je nog een jaar lang begeleiden zodat je ook leert je nieuwe eetpatroon zelf te kunnen vasthouden.

Straks kijk jij weer vol trots in de spiegel. Niet voor een paar weken, maar voor heel je leven. Nú is het moment: Ga ervoor!

Voordelen

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Heerlijke producten
  • Een verantwoord voedingspatroon
  • Het is makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met een verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

Lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging is voor iedereen aan te raden omdat het bijdraagt aan je conditie en gezondheid. Lichaamsbeweging is in elke vorm welkom.
Kies een vorm van beweging die past bij jou en wat voor jou ook vol te houden is. Bouw het langzaam op en overdrijf niet met de intensiteit en het aantal uren per week. Als je van bijna geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al heel goed bezig!

PS food & lifestyle producten

De diëtisten van PS food & lifestyle hebben een heerlijk assortiment producten samengesteld. Allemaal lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit.
Het assortiment bestaat uit ongeveer 140 lekkere producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.
Kortom, volop variatie!