Zomercampagne 2022

Zou je graag meer willen weten over je lichaamssamenstelling en hoe je deze kan verbeteren?

Het getal op de weegschaal zegt niet alles over je gezondheid. Als PS. food & lifestyle coach kan ik je hier meer inzicht in geven, met behulp van een professionele weegschaal en een persoonlijk advies.

Wat kun je verwachten tijdens de afspraak?
• Lichaamsmeting op de Inbody weegschaal
• Inzicht in:
– Vetpercentage
– Spiermassa
– Visceraal vet
– Vochtpercentage

Aan de hand van deze meetgegevens krijg je inzicht in je lichaamssamenstelling en waar gewenst een persoonlijk advies.

Benieuwd naar jouw lichaamssamenstelling? Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek en krijg er een gratis lichaamsanalyse bij t.w.v. € 49,-.

Wanneer je na de lichaamsanalyse en het persoonlijke adviesgesprek besluit te starten met het PS food & lifestyle programma, krijg je gratis een doosje producten naar keuze.

Als PS. food & lifestyle coach leer ik je een gezond eetpatroon aan, dat eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven en bij je past. Tijdens het programma ga je niet minder eten, maar leer je anders eten: minder koolhydraten, meer eiwitten. Je hebt ongeveer zes eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle. Denk aan wraps, crackers, muesli’s, pasta’s en handige tussendoortjes, aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Zo leggen we de basis voor een gezond eetpatroon, voor altijd waarbij genieten mag!

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op om de lichaamsanalyse en het persoonlijke adviesgesprek in te plannen.

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen

captcha